Paul Keet

Paul Keet zeventig jaar.

De nestor van de LMC, Paul Keet, heeft te midden van familie, vrienden en bekenden waaronder verschillende oud radio medewerkers, in september 2010 zijn zeventigste verjaardag gevierd. Paul was duidelijk geëmotioneerd door het aantal mensen dat hem persoonlijk kwam feliciteren. De trap lag vol met cadeaus, een beter teken van het feit dat deze sympathieke zeventiger alom gewaardeerd is kun je niet bedenken.

Een duidelijk goed georganiseerd feest, met een accordeonist die een op de smaak van Paul aangepast repertoire ten gehore bracht, inclusief Franse chansons.
Zelfs de voeten gingen van de vloer, er werd gedanst en een aangepast lied van Wim Sonneveld was te horen daar in Diemen.
De titel was enigszins gewijzigd in: "Hij kon het lonken niet laten…:".
En voor de liefhebbers werd ook een speciaal Frans lied ten gehore gebracht.

Een 'zware' LMC delegatie gaf acte de présence tijdens deze historische gebeurtenis. Ineke Lichtenveld, Ap Ruygrok en Ton Vermond waren van de partij. Duidelijk tot genoegen van Paul, die toch een groot aantal jaren voor de LMC actief is geweest.
Paul is nog steeds bezig met radio maken als presentator van het programma "Leef! Tijd genoeg" dat wekelijks is te beluisteren bij Omroep Amstelveen. Deze titel was ook heel duidelijk van toepassing op Paul zijn verjaardag.
Aan stoppen denkt Paul voorlopig niet, programma's maken heeft een groot deel van zijn werkzaam leven bepaald. En ook al trekt hij intussen enkele jaren van Drees, zijn inspiratiebronnen zijn nog lang niet opgedroogd. Er zijn nog talloze platen en CD's met unieke opnamen die omlijst met Paul zijn feitenkennis het beluisteren waard zijn. Dat kan via de kabel en de ether op Omroep Amstelveen en heel modern ook via internet.
Ook de LMC wenst Paul Keet nog vele goede (radio) jaren.

Paul Keet nog steeds actief in 2011.

De 70-jarige Paul Keet is nog steeds actief als radiomaker.
Iedere maandagavond van 6 tot 8 presenteert hij samen met collega Wout Hattink en technicus Olga Nagtegaal bij de lokale zender RTV Amstelveen het seniorenprogramma LEEF! Tijd genoeg!
Maandag 23 mei 2011 waren in de studio te gast de LMC medewerkers Ap Ruygrok en Ton Vermond.
Een kleine foto-impressie van de uitzending volgt hieronder.